top of page

ENTER.

Het nieuwe afstudeerfestival van ENT. 

de pilot editie van ENTER, in Frascati en de Brakke Grond, was een groot succes!
Met veel vreugde kondigen we dan ook aan dat ENTER 2024 een feit is!

Binnenkort meer informatie, maar 2 dingen zijn al zeker, de data zijn ergens eind juni, en de locatie is Den Haag!

ENTER 2023:

 

MEER INFO

We gaan een nieuw landelijk afstudeerfestival organiseren: ENTER! In samenwerking met heel veel partners in het veld (echt toppertjes zijn dat hoor) zijn we nu hard bezig dingen op te tuigen en uit te denken. Hoe het eruit gaat zien, wordt de komende maanden aan jullie bekendgemaakt.Het wordt in ieder geval een festival voor afstudeerders van ALLE theateropleidingen, waar de ontmoeting met elkaar en het werkveld centraal staat.

PROGRAMMA
Zie voor het programma de Instagram pagina van ENTER waar regelmatig nieuwe afstudeerders worden voorgesteld.

Check de website van Frascati voor het hele programma en tickets!

 

OPEN CALL

AFSTUDEERDERS [--> aanmeldformulier]

Je meldt je aan als afstudeerder met een werk dat je gemaakt hebt tijdens je afstuderen en dat je met publiek zou willen delen.

Dit kan zijn: alles [denk aan: essay, lecture performance, context programma, lesopzet, lichtinstallatie, album, scenografie, voorstelling, videowerk, maquettes, foto expositie, performance, speech, gedichten, band, boekpresentatie, interactief diner, en alle vormen die wij nog niet bedacht hebben.]

We vragen je op het aanmeldformulier ook inzicht te geven in de andere werken die je gemaakt hebt en thema’s waar je mee bezig bent geweest tijdens je afstuderen. Zo krijgt het programmeringsteam een beeld van de afstuderende lichting, en kunnen werken en afstudeerders aan elkaar verbonden worden.

Heb je nou een andere vorm hoe je gerepresenteerd zou kunnen worden op het festival waar we zelf nog niet over gedacht hebben? Wil je een talk organiseren? Of wil modereren? Wil je de festivaldichter worden? Wil je graag een vlag ontwerpen voor het festival? Wil je met een band spelen op het eindfeest? Of iets totaal anders wat wij nog niet bedacht hadden? Meld je dan ook aan. Belangrijk is hiervoor dat je het zelf moet kunnen organiseren of produceren (dat betekent dat je het zelf moet regelen en de techniek zelf moet draaien.
We weten dat veel afstudeerwerken nog niet af zijn. Vul het formulier zoveel mogelijk in met informatie die je al hebt of met inschattingen.


 

open call ENTER
bottom of page