top of page

ENTER.

Het nieuwe afstudeerfestival van ENT. 

Vacature:

PROGRAMMAMAKER VOOR ENTER FESTIVAL 2023

 

OMSCHRIJVING

Dit jaar vindt er, van 21 tot en met 24 juni, een nieuw landelijk afstudeerfestival plaats: ENTER. MEGA LEUK!

Dit vindt dit jaar plaats in Amsterdam (Brakke Grond en Frascati). Deze editie is een pilot.  Dat betekent dat we ook dingen uitproberen en op zoek gaan naar nieuwe vormen.

 

Samen met twee anderen (een team van drie) programmamakers ontwikkel je in vijf werkdagen het programma voor ENTER festival 2023. Hierbij word je ondersteund door de programmeurs van Frascati en de Brakke Grond en de organisatie van ENTER. Jij kan je dus aanmelden als een van de drie programmamakers.

 

TAKEN 

Je maakt het programma van ENTER festival dat houdt in:

-   Je leest de inzendingen van de afstudeerders

-   Je selecteert met een team van drie programmamakers en stelt een programma samen (dit doe je door middel van de selectiecriteria die opgesteld zijn door het artistieke team van ENTER)

-   Je maakt een contextprogramma en denkt mee hoe het festival verder vorm te geven.

-   Je hebt tijd van 24 april tot en met 5 mei (indicatie: 5 dagen in deze twee weken)

-   Je bent minimaal 1 dag beschikbaar van het festival (21 juni tot en met 24 juni) om taken op je te nemen, zoals het ontvangen van afstudeerders. 

 

WIE ZOEKEN WE

-   Je bent een nieuwe (afgestudeerde) theaterwerker 

-   Je bent beschikbaar van 24 april tot 5 mei en een dag tussen 21 en 24 juni

-   Je vindt het leuk om meer te leren over programma maken

-   Je kan goed samenwerken

-   Je hebt oog voor interessante dramaturgische lijnen. Je kan uit de aanmeldingen thema’s en overeenkomsten destilleren.

-    Er wordt gewerkt in Amsterdam.

WIJ BIEDEN JE

  • Een betaalde klus met gezellige en inspirerende mensen

  • Een plek waarin je je kan ontwikkelen als programmamaker in begeleiding van artistiek medewerkers van Frascati, Brakke Grond en Over het IJ 

 

Denk je nu: DIT LIJKT ME WEER WAANZINNIG LEUK? Mail dan een korte (mag echt KORT!) motivatie (en eventueel CV) naar enter@ensemblenieuwetheaterwerkers.nl vóór 11 april. 

 

Uit de aanmeldingen stellen we een team samen waarin we streven naar diversiteit op het gebied van genderidentiteit, culturele achtergrond, opleiding en stad. Na sluiting van de vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht van het team van ENTER.

bottom of page