top of page

zo 10 dec

|

Het Verbond

Patatje Masterclass – Het Verbond x ENT

ENT en Het Verbond introduceren iets nieuws: Patatje Masterclass! Dat is het beste van alles in 1 avond: een boeiende masterclass, een portie goed gebakken frieten, en een gezellige en spannende pubquiz. Editie #1 is op 10 december 16:00-21:00 en gaat over FONDSEN en SUBSIDIES!

Patatje Masterclass – Het Verbond x ENT
Patatje Masterclass – Het Verbond x ENT

Waar en wanneer

10 dec 2023 16:00 – 11 dec 2023 21:00

Het Verbond, Nes 71, 1012 KD Amsterdam, Netherlands

Meer info en programma

Ja, je hebt weer dat waanzinnige idee. Een geniaal concept voor een show/performance/kostuum/beeldendkunstwerk/tekst/muziekcompositie/scenografie.

Maar dan komt het saaie en moeilijke althans dat denken we vaak) gedeelte: GELD.

Waar komt het weer vandaan? Hoe werken de dingen? Wie betaalt wat? Waar moet ik zijn? Wat moet ik doen? Heb ik goed verwoord wat ik wil? Hoe win ik vertrouwen van een fonds? Hoe krijg ik wat zij van me nodig hebben op een rijtje?

Herkenbaar? Wil je misschien een handje geholpen worden? Kom dan op 10 december naar de Masterclass van iemand die weet hoe het werkt: Celine Bosman! Celine werkt vanuit haar bedrijf Celine Werft aan fondsenwerving en publieksbinding voor jonge makers met een opvallende visie. Ze gaat algemene tips en tricks geven én gaat ook graag in op de plannen die de deelnemers al hebben liggen.

Na de masterclass gaan we gezellig samen aan de frituur, om een stevige bodem te leggen voor een spectaculaire THEATER PUBQUIZ. (Waar je stiekem ook meteen al je vers geleerde kennis over fondsen en subsidie in kan zetten.)

De masterclass kost €3,50 (inclusief eten). Je kan ook alleen naar de pubquiz en borrel komen, dat is zelfs gratis als je ENT lid bent. Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/L9ZNMABRsYjtott87

Let op: pas na een bevestigingsmail van Google is je inschrijving definitief. De €3,50 betaal je op de avond zelf.

LIEFS VAN TEAM ENT

Socials

bottom of page